ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΚΕΨΕΩΣ Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε στην Αγριά την 21 Νοε 2012, σύσκεψη του Δ.Σ.


ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
Ζάχος Γεώργιος
Σουλικιάς Αντώνιος
Κοντοχρήστου Αιμιλία
Κουταρέλου Μαρία
Κουτσινάρη Ειρήνη

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ
1. Κάγκελα στα παράθυρα του Σχολείου.
2. Εκδρομή.
3. Παζάρι.
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ
1. Να γίνει από τον Πρόεδρο του Συλλόγου έρευνα για το αν έχει τη δυνατότητα η ΜΕΤΚΑ να μας χορηγήσει το απαραίτητο υλικό (σιδερένιες βέργες μασίφ), ώστε να κατασκευαστούν και να τοποθετηθούν τα κάγκελα με έξοδα που θα καλύψει ο Σύλλογος.
Σε περίπτωση που δεν μας διαθέσει η ΜΕΤΚΑ τα απαραίτητα σίδερα, να καλύψει ο Σύλλογος τα έξοδα για την αγορά και την κατασκευή-τοποθέτηση, τουλάχιστον της πίσω πλευράς του Σχολείου (παράθυρα αμφιθεάτρου)
2. Να γίνει το Σάββατο 8 Δεκ 2012 εκδρομή στη Λάρισα, στο χωριό του Αη-Βασίλη. Η εκδρομή θα γίνει είτε από το πρωί μέχρι το απόγευμα (αναχώρηση 09:00 – επιστροφή 16:00), είτε από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ (αναχώρηση 12:00 – επιστροφή 20:00).
3. Το παζάρι να γίνει το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκ 2012, καθώς επίσης και την ημέρα της γιορτής των Χριστουγέννων στο Σχολείο.
4. Συζητήθηκε επίσης και λήφθηκε απόφαση, να τυπωθούν χαρτάκια (με μέριμνα του Προέδρου) και να μοιραστούν από την Ταμία, σε όσα παιδιά οι γονείς τους δεν έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 10,00€.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πήγαμε στη WATERLAND και Περάσαμε Υπέροχα (δείτε και φωτο)

Ασφάλεια (Αντιολισθητική Ταινία)