ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Α΄ ΒΑΘΜΙΑΣ και Β΄ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
Αραχώβης 1 & Μπότσαρη  (1ος ορ.)
Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων
Τ.Κ. 38334, Βόλος
E-mail: enwsigonewnvolou@gmail.com
                                                                                                
                                                                                               Βόλος,  15.01. 2016
                                                                                              
                                                                                               Προς
                                                                                               Διευθύνσεις Σχολείων,
                                                                                               Εκπαιδευτικούς
                                                                                               & Συλλόγους Γονέων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Α΄Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, σας γνωστοποιεί, μετά από ενημέρωση που δέχθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ κ. Γ. Βλιώρα, ότι η δημοτική αρχή, στο διάστημα 11-14 Μαρτίου 2016 (Απόκριες – Κ. Δευτέρα) προγραμματίζει εκδηλώσεις στο Βόλο, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και σχολείων.
Καλεί, όσα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν (μία τάξη, μία ομάδα ή ακόμη και όλες οι τάξεις ενός σχολείου) με τη συνδρομή εκπαιδευτικών ή γονέων, να συμμετάσχουν στην παρέλαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στην παραλία (νωρίς το μεσημέρι- η ώρα θα ανακοινωθεί εγκαίρως). Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Βλιώρα, για την ομάδα σχολείου ή σχολείο με την καλύτερη αμφίεση (ελεύθερη επιλογή θέματος), θα υπάρξει βραβείο που θα δοθεί στο σχολείο που εκπροσωπηθεί στην παρέλαση.
Ο δήμος θα παρέχει στα σχολεία, που έχουν το δικαίωμα να αυτοσχεδιάσουν στην επιλογή της όποιας αμφίεσης, τη βοήθεια (στο μέτρο του δυνατού, όπως τονίστηκε) σε υλικοτεχνικά μέσα που τυχόν απαιτηθούν (όπως και οικονομική βοήθεια κατόπιν συνεννόησης), ενώ θα διαθέσει μουσικούς, συγκροτήματα και djs που θα μπορούν να παρέχουν ενημέρωση στους υπεύθυνους των τμημάτων.
Η πρώτη ενημέρωση – δήλωση συμμετοχής (προκειμένου να υπολογιστεί το μέγεθος των συμμετεχόντων), θα πρέπει να γίνει άμεσα και το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 σε πρώτη φάση στην Ένωση (υπεύθυνη επικοινωνίας Έφη Διανέλλου Γραμματέας, τηλ. 6909141527 effiedianellou@gmail.com και enwsigonewnvolou@gmail.com ), ενώ για οποιαδήποτε άλλη τεχνική ή οργανωτική λεπτομέρεια, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του Δ. Βόλου κα Αιμιλία Κραβαρίτη 24213-50190.
Στη δήλωση συμμετοχής προς την Ένωση, θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του σχολείου, του υπεύθυνου οργάνωσης ή συνοδού με τηλέφωνα επικοινωνίας, ο αριθμός (κατά προσέγγιση) των παιδιών που θα λάβουν μέρος και τυχόν πρώτη πρόταση του θέματος αμφίεσης.
Σημειώνεται, ότι η Ένωση Γονέων, ανέλαβε μόνο την υποχρέωση της γνωστοποίησης στους συλλόγους και τους εκπαιδευτικούς της σχετικής πρωτοβουλίας, χωρίς η ίδια να έχει αρμοδιότητα ή ευθύνη επί του σχεδιασμού των εκδηλώσεων, ενώ η όποια παρουσία στις εκδηλώσεις, σχολείων ή τμημάτων ή ομάδων μαθητών, θα γίνει με την ευθύνη των εκπαιδευτικών ή γονέων ή συλλόγων γονέων που θα αναλάβουν τη δράση.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ηλίας Κουτσερής                                                                              Έφη Διανέλλου

      Πρόεδρος                                                                                         Γραμματέας
(Τηλ. 6944168991)                                                                          (Τηλ. 6909141527)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πήγαμε στη WATERLAND και Περάσαμε Υπέροχα (δείτε και φωτο)

Ασφάλεια (Αντιολισθητική Ταινία)