Ενημέρωση Σχετικά με το Αλεξικέραυνο του Σχολείου



1. Στις 18-01-2012 ο Σύλλογός μας απέστειλε έγγραφο στο Δήμο Βόλο, και ζητούσαμε να μας ενημερώσει για το εάν στο 2ο Δημ. Σχ. Αγριάς, υπάρχει τοποθετημένο το προβλεπόμενο αλεξικέραυνο και για το εάν έχει γίνει συντήρηση της εγκατάστασης αυτής.
2. Στις 20-04-2012 ο Δήμος Βόλου μας απάντησε ότι το εγκατεστημένο αλεξικέραυνο στο 2ο Δημ. Σχ. Αγριάς, πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές, αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπορεί να κάνει την απαραίτητη συντήρηση.
3. Στις 09-08-2012 με νέο έγγραφο μας προς το Δήμο Βόλου ζητούσαμε να ενημερωθούμε για το υπήρχε κάποια εξέλιξη με το θέμα της συντήρησης του αλεξικέραυνου.
4. Στις 14-2-2013 ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς από το Δήμο Βόλου ότι έγινε έλεγχος στο αλεξικέραυνο του 2ου Δημ. Σχ. Αγριάς και διαπιστώθηκε ότι λείπουν κάποια εξαρτήματα τα οποία θα πρέπει να τοποθετηθούν στην εγκατάσταση, ώστε να γίνουν οι τελικές μετρήσεις για να διαπιστωθεί η λειτουργία ή μη του αλεξικέραυνου.
5. Ο Σύλλογός μας αγόρασε με δικά του έξοδα τα απαραίτητα υλικά και ενημέρωσε το Δήμο Βόλου. Ο Δήμος έστειλε συνεργείο που τοποθέτησε τα εξαρτήματα και αφού έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις, σύνταξε έκθεση αποτελεσμάτων με ημερομηνία 11-03-2013 και με τις παρακάτω παρατηρήσεις:
Α. Απαιτείται έλεγχος καλής λειτουργίας του συστήματος ιονισμού της κεφαλής του αλεξικέραυνου.
Β. Απαιτείται βελτίωση ή αντικατάσταση του συστήματος γείωσης έτσι ώστε  η αντίσταση γειώσεως να είναι Rearth<5Ω.
6. Στις 11-11-2013 στάλθηκε πάλι έγγραφο προς το Δήμο Βόλου με το οποίο ζητάμε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθούν οι παρατηρήσεις της παραπάνω έκθεσης αποτελεσμάτων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πήγαμε στη WATERLAND και Περάσαμε Υπέροχα (δείτε και φωτο)

Ασφάλεια (Αντιολισθητική Ταινία)