Για την Ασφάλεια Μαθητών

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο μετά από συζήτηση για το θέμα με γονείς βρήκαμε το παρακάτω:
«Σύμφωνα με τη με αριθμ, 2368/Γ2/9-1-2007 Εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  υποχρεούνται να φροντίζουν, ώστε οι θύρες εισόδου-εξόδου στο χώρο του σχολείου να παραμένουν κλειστές καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου.
Με αυτόν τον τρόπο διαφυλάσσεται η ασφάλεια των μαθητών και αποτρέπεται η αναίτια είσοδος και έξοδος αυτών από τον προαύλιο χώρο του σχολείου, καθώς και η είσοδος ατόμων που ουδεμία σχέση έχουν με τη λειτουργία του.
Οι γονείς εισέρχονται στο σχολείο κατά τις προγραμματισμένες ώρες συναντήσεων με τους δασκάλους των τάξεων και μετά από άδεια του Διευθυντή του σχολείου».
Με τη λήξη της προσευχής οι θύρες εισόδου-εξόδου με ευθύνη των εφημερευόντων εκπαιδευτικών, θα ανοίγουν μόνο για τα επόμενα 2-3 λεπτά, για να εισέρχονται οι μαθητές που έχουν καθυστερήσει να προσέλθουν, απευθύνοντας σχετική παρατήρηση στους ίδιους και στους συνοδούς τους.
Πηγή: esos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/13 10:56

    ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πήγαμε στη WATERLAND και Περάσαμε Υπέροχα (δείτε και φωτο)

Ασφάλεια (Αντιολισθητική Ταινία)