Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης 30-09-2012



ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σήμερα, την 30η Σεπ 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αγριά η Γ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς.
Εκλέχτηκε πρόεδρος της Γ.Σ. ο κ. Ζάχος Γεώργιος, γραμματέας ο κ. Σουλικιάς Αντώνιος και μέλος η κα Κουταρέλου Μαρία.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζάχος Γεώργιος, έκανε αρχικά τον απολογισμό του έργου του Συλλόγου για το έτος 2011-2012 και κατόπιν η ταμίας του Συλλόγου κα Κουταρέλου Μαρία τον οικονομικό απολογισμό.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1.         Συγκέντρωση συνδρομών μελών Συλλόγου.
Απόφαση: Να γίνει επιπλέον προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα από τις συνδρομές των γονέων (10,00€ ανά οικογένεια), καθώς μέχρι τώρα έχουν πληρώσει το παραπάνω χρηματικό ποσό, μόνο 60 οικογένειες.
2.         Κατασκευή ημερολογίων 2013.
Απόφαση: Να γίνει έρευνα σχετικά με το τι είδος θα είναι το ημερολόγιο. Να ζητηθεί η βοήθεια των δασκάλων καλλιτεχνικών του Σχολείου και να κατασκευαστούν αυτά από εθελοντές γονείς, μέλη του συλλόγου εντός του Οκτωβρίου.
3.         Οργάνωση παζαριού μεταχειρισμένων αντικειμένων.
Απόφαση: Να πραγματοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα ένα παζάρι μεταχειρισμένων αντικείμενων, όπου όσοι θέλουν θα προσφέρουν μεταχειρισμένα, αλλά σε καλή κατάσταση αντικείμενα και τα έσοδα από την πώληση αυτών θα μένουν στο σύλλογο.
4.         Λαχειοφόρος αγορά.
Απόφαση: Να οργανωθεί λαχειοφόρος αγορά κατά τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο. Τα δώρα που θα κερδίσουν οι ‘’τυχεροί’’ να είναι χορηγίες καταστημάτων της περιοχής.
5.         Έκπτωση σε αγορές από καταστήματα της περιοχής στα μέλη του Συλλόγου μας με την επίδειξη κάρτας μέλους.
Απόφαση: Να μην γίνει.
6.         Σκουπίδια μέσα και έξω από το προαύλιο του Σχολείου.
Απόφαση: Να ενημερωθεί ο Διευθυντής του Σχολείου, ώστε 1 φορά την εβδομάδα οι μαθητές ενός τμήματος υπό την επίβλεψη του δασκάλου τους να καθαρίζουν το χώρο. Αυτό θα γίνεται εκ περιτροπής για όλα τα τμήματα, οπότε η συχνότητα συμμετοχής θα είναι 1 φορά κάθε 12 βδομάδες.
Ο Σύλλογος θα παρέχει γάντια στους μαθητές και ό,τι άλλο χρειαστεί.
7.         Έχει παρατηρηθεί ότι στις τουαλέτες του Σχολείου τα παιδιά κάνουν διάφορα «παιχνίδια». Π.χ. α. πετούν μουσκεμένο χαρτί υγείας στο ταβάνι για να κολλήσει.
β. κλείνουν τις πόρτες στα μικρότερα.
γ. κατεβάζουν τα παντελόνια μικρότερων και όχι μόνο κλπ
Απόφαση: Να ενημερωθεί εγγράφως ο Διευθυντής του Σχολείου, ώστε να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα, για να εκλείψουν τα παραπάνω φαινόμενα.
8.         Η ΑΓΕΤ ίσως να έχει τη δυνατότητα να δώσει κάποιο χρηματικό ποσό, εάν της ζητηθεί για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.
Απόφαση: Να συνεργαστούμε με τον Δντη του Σχολείου, ώστε να βρούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στο Σχολείο. Στη συνέχεια να δούμε πόσο είναι το κόστος αυτής της παρέμβασης και να συντάξουμε 1 έγγραφο προς την ΑΓΕΤ, με το οποίο θα ζητάμε οικονομική ενίσχυση.
9.         Πραγματοποίηση εκδρομής
Απόφαση: Να γίνει η εκδρομή.


-ο-
Πρόεδρος


Ζάχος Γεώργιος
-ο-
Γραμματέας


Σουλικιάς Αντώνιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πήγαμε στη WATERLAND και Περάσαμε Υπέροχα (δείτε και φωτο)

Ασφάλεια (Αντιολισθητική Ταινία)